urolog app

Et godt samtalegrunnlag

Er du en av alle de kvinner og menn som tenker litt vel mye på toaletter? Kanskje lurer du på om du vil rekke frem til toalettet i tide, eller om du tisser litt for ofte eller for lite hver gang? I så fall synes vi du skal laste ned UroLog, appen som gir deg kontroll på toalettvanene og gjør det enklere å snakke med helsepersonell om problemet.

 

I dag har vi med oss telefonen overalt. Hvorfor ikke la den bli med inn på toalettet i noen dager fra og med nå? Gjennom å logge toalettvanene dine, får du raskt et tydelig bilde av omfanget av problemet og hvordan det arter seg. Når du senere eventuelt søker hjelp, kan du ta med telefonen til sykepleieren eller legen. Det kan hjelpe helsepersonellet til å danne seg et bilde av problemene dine og gjøre det enklere å finne ut hva slags hjelp du eventuelt bør få.

Vær oppmerksom på at UroLog ikke på noen måte er ment å erstatte profesjonell rådgivning. Ved spørsmål eller tanker som gjelder helsen din, bør du alltid kontakte lege.

Slik fungerer UroLog

Logg
1

Logg

Registrer drikkevaner, vannlatingstrang (følelsen av at blæren er full og må tømmes), toalettbesøk, eventuelle inkontinensepisoder og hvordan du føler deg.
oversikt
2

Oversikt

Alle registreringer sammenfattes i konkrete tall og diagrammer. Her kan du også se sammenhengen mellom ulike faktorer som væskeinntak og antall toalettbesøk/døgn.
sammenfatning
3

Sammenfatning

Vil du ha resultatet sammenfattet i et oversiktlig dokument? Klikk på mailikonet i appen, så blir det sendt en rapport til e-postadressen du har oppgitt. Du kan med fordel skrive ut dokumentet, slik at du kan ta det med og vise det til legen eller sykepleieren.
Trening og informasjon
4

Trening og informasjon

I UroLog finner du også informasjon om bekkenbunnstrening og mye annet som vi tror kan være interessant og nyttig.